Testimonials

Wat anderen zeggen

wim-terpstra-klein-project-tzum

Wim Terpstra

Wim Terpstra Directeur Technea BV en Voorzitter Leerschool Permacultuur Friesland

“Ik ken Irma van een introductiecursus Permacultuur en van de start van de Leerschool Permacultuur Friesland. Dat is nu ruim vijf jaar geleden. Irma is een dame met een helikopterview, maar die ook de details goed ontwaardt en op waarde kan schatten. Ze is zeer begaan met Moeder Aarde. Als het haar echt aan het hart gaat zal ze er alles voor doen om het voor elkaar te krijgen. Bijvoorbeeld het tegenhouden van de verhuizing van de leerschool. Door haar inzet is dit gekeerd. Irma heeft een goede inschatting van waar ze goed in is en in welke context ze beter iemand anders naar voren kan schuiven. Ze houdt altijd het hogere doel in de gaten. Niet haar ego, maar het halen van het uiteindelijke doel is belangrijk voor haar. Als je kiest voor een samenwerking met Irma haal je passie en betrokkenheid in huis. Dat geeft ze, maar dat vraagt ze ook. En terecht. Ik mag heel graag met haar samenwerken.”

bouwe-de-boer

Bouwe de Boer

Energiecoördinator Gemeente Leeuwarden

"Irma ken ik al een jaar of tien, ze valt meteen op door haar strijdlust en haar kennis van de natuur, de duurzaamheid en haar liefde voor mensen die met haar mee willen denken en vooral dóen. Ze kan pinnig uit de hoek komen als er dingen gezegd worden die in haar ogen niet goed zijn voor de toekomst van onze aarde, dat is soms even schrikken, maar al gauw wordt het duidelijk: Irma heeft haar hart aan de toekomst van deze aarde verpand en ziet elke aanval daarop als een steek in haar hart. En juist dat maakt Irma zo bijzonder en oprecht. Ze heeft in Leeuwarden al veel mensen in haar visie meegenomen. De traagheid van de politiek is haar een doorn in het oog, ook het sluiten van compromissen van dezelfde politiek op de haar dierbare onderwerpen. Gelukkig ziet ze ook dat ze een groeiende groep kan meenemen in haar ideeën. Ik ben daar een voorbeeld van. Irma geeft me argumenten om in kleine stapjes deze aarde meer en meer te beschermen. Daar ben ik haar dankbaar voor en dat is de reden dat ik graag met haar samenwerk aan een duurzame gemeente Leeuwarden en een duurzame provincie Fryslân."

Ida van der Velde

Ida van der Velde

Voormalig voorzitter Stichting Leerschool Permacultuur Friesland

"Ik heb Irma leren kennen als een vrouw met een prachtige combinatie van visie, leiderschap en praktische daadkracht. Haar kracht is dat ze inspireert, projecten initieert en verschillende partijen hierin verbindt. Dit doet ze met een scherp oog voor het proces samen met anderen. Ik heb daarbij genoten van haar gedrevenheid en lef!"

Huib Jan de Graaf

Huib-Jan de Graaf

Voorzitter Rotary Leeuwarden

"Irma heeft aan de hand van mindmaps een presentatie gegeven voor mijn Rotary club. Het was heel geslaagd. Ondanks dat er maar beperkte tijd was, heeft ze een goed beeld gegeven over haar passie voor permacultuur."

Jolanda Boekhout2

Jolanda Boekhout

Projectmanager IVN Noord

“Irma is een gedreven persoon met hart voor de natuur. Zij leert je kijken naar de natuur, naar de planten en bomen en wat de natuur jou te vertellen heeft”.

Wat anderen zeggen over Irma

en haar reactie daarop

"Irma is passievol"

Irma: Andere mensen enthousiasmeren over permacultuur is het leukste wat er is!

"Heel creatief"

Irma: Voor mij is creativiteit het talent om nieuwe mogelijkheden te zien: dat ben ik.  

"Is een doorzetter"

Irma: Als we een doel hebben, zal ik er alles aan doen om het te bereiken. 

16114228_1823817504533057_5802123663674104527_n

"Netwerker"

Irma: Ik beschik over een groot netwerk van deskundigen en gelijkgestemden. 

"Grote dozen"

Irma: Ik houd van de grote lijnen of zoals anderen dat noemen: het verzetten van grote dozen.

"Pittig"

Irma: Ik weet inderdaad goed wat ik wil en ik heb zeker pit. Met mijn pit weet ik goed tot de kern door te dringen.

sanatuerlik_logo_diap

Ontvang de 'Sa Natuerlik Tips' met mijn nieuwste blogs direct in je mailbox:

Something went wrong. Please check your entries and try again.